Олександр Бондарчук балотується до Ради...

11.11.2019
Архів новин

8 листопада у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулося Публічне обговорення на тему «Актуальні питання практичного застосування норм Кодексу України з процедур банкрутства».
 

Захід зібрав близько 300 учасників: арбітражні керуючі з усіх регіонів України, судді господарських судів з декількох областей, суддя Верховного суду, заступник Міністра Юстиції, представники Національної асоціації Адвокатів України, організації які торгують у «ProZorro», представники територіальних управлінь юстиції, юристи компаній, представники бізнесу та багато інших.
 

Захід став унікальним майданчиком для фахової дискусії з питань:
 

  • застосування Кодексу України з питань банкрутства;
     
  • створення й функціонування саморегулівної організації (СРО) арбітражних керуючих;
     
  • нового порядку реалізації майна Банкрутства через «ProZorro».
     

Олександр Бондарчук (керуючий партнер ЮА «Абсолют») виступив спікером сесій «Створення та функціонування саморегулівної організації (СРО) арбітражних керуючих» та «Новий порядок реалізації майна Банкрутства через «ProZorro».
 

Олександр зазначив, що нині на зміни у законодавстві про банкрутство впливають хто завгодно, але не ті люди, які безпосередньо працюють у цій сфері.
 

«Тому наша ціль отримати організацію, яку визнають усі інститути нашої держави, міжнародні організації, і наш голос почують!», – підкреслив він.
 

Обговорюючи питання щодо Ради арбітражних керуючих України, Олександр Бондарчук підкреслив, що Голова й заступник обов’язково повинні мати право брати участь у засіданнях Ради й голосувати: «Бо інакше голова й заступник плестимуть в одному напрямку, члени Ради – в іншому».
 

«Питання оплати праці членів Ради й голови можна порушувати через щонайменше чотири роки, коли ми вибудуємо дієву організацію зі зрозумілими джерелами фінансування. Але на сьогодні, коли не розв’язане питання з оплатою праці арбітражного керуючого в процесі, розмови про те, що ми маємо утримувати керівництво своєї організації, будуть блюзнірством», – додав Олександр.
 

На завершення виступу Олександр Бондарчук заявив про своє бажання балотуватися до Ради арбітражних керуючих України.
 

Ознайомтеся з хронікою заходу на сторінці Олександр Бондарчук у Facebook по #КодекспобанкротствуУкраина

Посилання на 1-й пост https://www.facebook.com/OleksandrBondarchuk.law/posts/772718763174795?__tn__=-R
 

Олександр Бондарчук
 

Олександр Бондарчук



Автор фото: інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація", фотограф Максим Ковальов