За юридичної підтримки ЮА “Абсолют” Асоціація Амбулаторної Медицини успішно пройшла аудит міжнародної компанії Baker Tilly

15.04.2022
Кейси

Громадська організація “Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини” успішно пройшла міжнародний аудит від компанії Baker Tilly Ukraine, незалежного члену міжнародної мережі Baker Tilly International, що входить в ТОП-5 найкращих аудиторських компаній світу. 


“Абсолют”, юридичне агентство з багаторічним досвідом роботи в Україні, повністю організувало документообіг цього аудиту у відповідності до міжнародних вимог. Юридичну підтримку громадській організації було надано безкоштовно:

Завдяки якісному аудиту авторитет організації значно зріс. Тепер вона має більше можливостей допомагати тим, хто в такі складні часи цього потребує, ефективно залучати великих міжнародних донорів.

Ми допомогли зібрати всі необхідні документи, внаслідок чого аудитори надали свою високу оцінку ГО “Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини” та переконались, що вона виконує своє функції, описані в статуті ”
, - розповів керуючий ЮА “Абсолют” Олександр Бондарчук. 

“Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини” налічує понад 21 000 членів. В мирний час її діяльність була спрямована на поліпшення умов праці медичних працівників, поліпшення інфраструктури поліклінік та організації безкоштовного професійного навчання з метою підвищення рівня кваліфікації. 

 

У воєнний час ця громадська організація змінила основний напрямок діяльності та спрямувала свою роботу на підтримку та допомогу постраждалим громадянам України під час воєнних дій. Асоціація має розгалужену систему напрямків гуманітарної допомоги в яких вона активно працює, залучаючи міжнародні благодійні організації.  До їх діяльності входить: допомога постраждалому населенню, надання необхідних продовольчих та промислових товарів, засобів гігієни, допомога у відновлення житла, водопостачання та поліпшення санітарних умов, грошова допомога та засоби для існування, забезпечення медикаментами госпіталів та лікарень, підтримка лікарів на місцях, здійснення транспортування та надання населенню, з постраждалих чи окупованих міст та селищ, безпечного, тимчасового місця перебування. А також підтримка переходу України від сьогоднішнього стану до швидкого відновлення і розвитку.

 

«Оскільки ми – найбільша лікарська організація України, ми є надійним посередником для закордонних організацій в передачі гуманітарної допомоги всім, хто цього потребує. Тепер наші можливості зросли ще більше. Сподіваємось на краще та докладаємо максимум зусиль для нашої спільної перемоги», –  коментує голова ГО “Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини” Артем Сводковський.


Громадська організація має намір і надалі залучати міжнародні аудиторські компанії щодо періодичної перевірки господарської діяльності та використання залучених коштів.