Судова практика ЮА «Абсолют»: відстояли інтереси клієнта в суді в суперечці про приналежність ТМ і доменного імені

22.09.2020
Новини компанії

Законний власник торгової марки і доменного імені (Відповідач) звернувся до Юридичного агентства «Абсолют» з питання захисту його інтересів у цивільному суді.

Справа в тому, що Товариство з обмеженою відповідальністю (Позивач) подало до суду позов про витребування майнових прав інтелектуальної власності на торговельну марку та прав на користування доменом, а також повернення їх Позивачу.
 

Захищаючи інтереси Клієнта-Відповідача в суді, адвокати ЮА «Абсолют» надали незаперечні докази правоти Клієнта, а саме – висновок фахівця в області інтернет-ресурсів, комп'ютерних мереж й отримані відомості з Сервісу «WHOIS».
 

За результатами розгляду справи, суд першої інстанції відмовив Позивачу в задоволенні позовних вимог в повному обсязі і зазначив в рішенні, що Відповідач не порушував прав і законних інтересів позивача на торговельну марку і доменне ім'я, а співзвучність назви торгової марки і доменного імені з назвою підприємства позивача, не вказує на приналежність їх даному підприємству. Отже, Позивач ніколи не мав будь-яких майнових прав на торговельну марку та доменне ім'я, зареєстровані за Відповідачем.
 

Суд апеляційної інстанції погодився з висновками суду першої інстанції та залишив прийняте рішення без змін.
 

Завдяки професійному юридичного супроводу справи юристами ЮА «Абсолют», власник продовжує безперешкодно використовувати торгову марку та доменне ім'я в своїй діяльності.



Матеріал по темі
ЮА «Абсолют»: послуги з реєстрації логотипу організації «Ukrainian Esports Federation»

На сьогоднішній день, практична діяльність Федерації не має аналогів в Україні

детальніше
2019-11-04 11:30:00
|
Кейси
Адвокати ЮА «Абсолют» домоглися у суді скасування патенту на корисну модель

Захистили права та інтереси крупного виробника сільськогосподарської техніки в Україні у сфері інтелектуальної власності – домоглися отримання позитивного для клієнта рішення у нелегкому та довготривалому судовому процесі

детальніше
2019-07-08 09:47:00
|
Архів новин
Юристи ЮА «Абсолют» відвідали VI Міжнародний форум з інтелектуальної власності

Виходячи з прогнозів експертів, 1-й прототип квантового комп'ютера, що створює футуристичні міста майбутнього, створять до 2023 року

детальніше
2019-06-06 18:01:00
|
Архів новин
В Україні ратифіковано Європейську конвенцію про скасування легалізації документів, складених дипломатичними агентами чи консульськими посадовими особами
детальніше
2022-08-08 09:00:00
|
Юридичні новини
Умови розголошення конфіденційної інформації про здоров'я: позиція ВС
детальніше
2022-08-04 09:00:00
|
Практика ВС
Засади державної антикорупційної політики на 2021-2025 роки
детальніше
2022-08-02 09:00:00
|
Юридичні новини