Керівник міжнародного департаменту ЮА «Абсолют» відвідав «WealthPro Ukraine Kyiv 2019»

11.03.2019
Новини міжнародного департаменту

21 – 22 листопада 2019 року, на базі готелю «Hilton Kyiv», пройшла 5-та міжнародна конференція та виставка «WealthPro Ukraine Kyiv 2019», яка щорічно збирає на своїх майданчиках провідних фахівців міжнародного бізнесу та міжнародного податкового планування.
 

На конференції учасники детально розглянули всі актуальні пропозиції й можливості в області інвестицій, бізнес-імміграції, податкового планування, захисту активів, структурування бізнесу, wealth management та ін.
 

В загалі, на конференції було представлено понад 20 презентацій та виставкових стендів, а відвідало захід понад 250 фахівців сфери міжнародного бізнесу.
 

На 1-й день конференції, закордонні колеги та партнери ознайомили учасників з презентаціями та пропозиціями. Особливу увагу приділили питанню зміни податкового резидентства та захисту активів, роботі з закордонними банками та європейськими юрисдикціями, а також про їх можливості у сьогоднішніх нелегких реаліях.
 

На 2-й день слово взяли українські делегати, які активно ділилися досвідом та баченням існуючих й майбутніх негативних факторів, пов'язаних із законодавчими змінами в Україні та їх впливом на застосування, необхідністю зміни й перебудови існуючих нерезидентних корпоративних структур.
 

На думку керівника міжнародного департаменту Юридичного агентства «Абсолют», конференція досить пізнавальна та змістовна.
 

Вести нерезидентний бізнес стає все складніше та дорожче, і дешевих варіантів немає.
 

Про недорогі офшорах так само не йдеться, тому що і в офшорах утримування компанії збільшиться у рази. Не платити податки зовсім – все більш складне і, здебільшого, неможливе завдання.
 

У нашому стрімко розвивающемуся світі інформаційних технологій і все більшої фінансової прозорості між країнами, сховатися від фіскальних органів непросто. У той же час, кожен клієнт має право вибрати самостійно, де і скільки податків він буде оплачувати.
 

Грамотно побудована податкова стратегія – запорука успіху заможного клієнта майбутнього!
 

Якщо у Вас є питання, що стосуються зміни податкового резидентства, відкриття рахунків у зарубіжних банках, супроводу зарубіжних компаній, фахівці Міжнародного департаменту готові Вас проконсультувати:​