Юристи з питань банкрутства ЮА «Абсолют» запобігли фіктивному банкрутству підприємства

03.11.2020
Новини компанії

З метою ухилення від погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України у розмірі понад 450 000,00 грн., підприємство з Запоріжжя вирішило вдатися до процедури банкрутства з подальшою ліквідацією.
 

Для цього підприємство-боржник створило й оформило документально наявність іншої кредиторської заборгованості перед своїм контрагентом на загальну суму 1 405 100,00 грн.

Підставою відкриття господарським судом Запорізької області провадження у справі про банкрутство стало невиконання умов договору поставки, а саме – несплата 100% передоплати за договором.
 

Юристи з питань банкрутства Юридичного агентства «Абсолют», щільно взаємодіючі з арбітражними керуючими, досконально вивчили та проаналізували матеріали справи.

І, застосувавши накопичений в своїй діяльності досвід й отримані за багаторічний період роботи навички, довели в судовому процесі фіктивність укладеного договір поставки, на підставі якого була ініційована процедура банкрутства запорізького підприємства.
 

В результаті, зазначений договір визнаний судом недійсним, а провадження у справі про банкрутство закрито.

Таким чином, співробітники юридичної агенції «Абсолют» запобігли та перешкодили недобросовісним суб'єктам господарювання використовувати процедуру банкрутства в своїх цілях, в тому числі й для ухилення від виконання грошових зобов'язань.
 

Юридичне агентство «Абсолют» – одна з лідируючих компаній на ринку надання послуг з проведення процедур банкрутства підприємств в Україні.
 

Супроводжуючи клієнтів під час процедур банкрутства, команда юристів і арбітражних керуючих стикається у своїй практиці з різного ступеня складності питаннями й завданнями, рішення яких вимагає нестандартного мислення та підходу.
 

І, завдяки наявності знань та колосального досвіду в сфері банкрутства в Україні, ми завжди знаходимо вихід навіть із самої заплутаної ситуації.