ЮА «Абсолют»: український бізнес потребує антикризового захисту

11.06.2021
Новини компанії

Щороку Міжнародне рейтингове агентство «Best Lawyers» складає рейтинг найкращих юристів і юридичних компаній. Результати формуються, виходячи з експертної оцінки колег за допомогою голосування.

Тобто, юрист не може сам себе номінувати. Тож, стати номінантом «Best Lawyers» – означає отримати визнання власних професійних здібностей від клієнтів та партнерів, як національного, так і світового масштабу!
 

В цьому році партнери ЮА «Абсолют» здобули перемогу відразу у 2-х номінаціях:

Ми висловлюємо щиру подяку за визнання та здобуті відзнаки. Та отримані нагороди ми не вважаємо особистими досягненнями, бо це є досягненням всієї абсолютної команди!
 

Тільки завдяки багаторічній злагодженій роботі всіх членів абсолютної команди ми досягаємо успіху.
 

Засновано у 2008 році, на сьогодні Юридичне агентство «Абсолют» є однією з найбільших багатопрофільних юридичних компаній України.
 

До складу абсолютної команди входить більше 70 професіоналів своєї справи: кваліфіковані адвокати та юристи, арбітражні керуючі, фінансисти, маркетологи та спеціалісти адміністративного підрозділу.
 

Надаємо юридичні послуги майже у всіх галузях права: господарського, корпоративного, кримінального, податкового, інвестиційного, трудового, митного, антимонопольного, адміністративного та міжнародного.
 

Ми захищаємо інтереси наших клієнтів – середній та великий бізнес – по всій території України як офлайн, так і онлайн.
 

Доказами успішною юридичної практики виступають більше 5000 виграних судових процесів та більше 200 постійних клієнтів, серед яких АТ «ПУМБ», АТ «ОТП Банк», алкогольна компанія «ОЛІМП», алкогольна компанія «Nemiroff», ДП «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім.О.М. Макарова»,  Виробниче об'єднання «ОСКАР», «Ukrainian eSport Federation», «РОСТОК-ХОЛДИНГ» та ін.
 

Зазначимо, що корпоративне право для нас є однією з головних практик, тому що перебуває на стику з банкрутством, фінансовим правом, напрямком стягненням проблемних боргів та, у деяких справах, і з кримінальним правом (тому що, державні інстанції, недоброчесні бізнес-партнери та конкуренти можуть за певних обставин завдати реальної шкоди бізнесу).
 

Ми допомагаємо нашим клієнтам та партнерам зробити ведення бізнесу максимально безпечним. Тобто, виступаємо юридичним радником не тільки у питаннях структуризації підприємницької діяльності, а й антикризового забезпечення бізнесу.
 

Автори

Олександр Бондарчук – керуючий партнер ЮА «Абсолют», в.о. Голови «Національної асоціації арбітражних керуючих України», арбітражний керуючий, адвокат, к.е.н.
 

Олександр Гладій – директор ЮА «Абсолют», адвокат, арбітражний керуючий, к.ю.н.
 

Ірина Земляна - партнер ЮА «Абсолют», адвокат
 

ЮА «Абсолют»: український бізнес потребує антикризового захисту