Олександр Бондарчук – в.о. Голови Національної асоціації арбітражних керуючих України

22.12.2020
Новини компанії

Рада арбітражних керуючих України одноголосно проголосувала за кандидатуру Олександра Петровича Бондарчука!
 

Згідно рішення Ради АК України від 21.12.2020 р, Олександр Бондарчук – в.о. Голови Національної асоціації арбітражних керуючих України.
 

«Це велика честь і відповідальність для мене. Дякую колегам за довіру.
 

Перед нашою Асоціацією стоять величезні виклики інституційного становлення. І вся та робота, яка велася весь рік і дала свої позитивні плоди, повинна тривати в інтенсивному темпі.
 

Це і передача повноважень підвищення кваліфікації арбітражних керуючих від Мін'юсту до Асоціації, адміністрування стажування, стандартизація професійних кваліфікацій арбітражних і їх помічників, продовження роботи над створенням електронного кабінету АК в Мін'юсті, розвиток сайту Асоціації, підключення електронних сервісів.
 

Дуже важливе питання узагальнення дисциплінарної практики і розробка методичних рекомендацій для АК. Продовження роботи над удосконаленням Кодексу. І багато інших не менш важливих завдань.
 

Я відкритий для конструктивної співпраці і готовий повністю зануритися у вирішення завдань, що стоять перед нашою Асоціацією», – зазначив Олександр Бондарчук.

 

Національна асоціація арбітражних керуючих України (НААКУ) заснована 20 листопада 2019 року за сприяння «Pravo-Justice».
 

Щоб ознайомити з історією створення НААКУ – натисніть ТУТ