Олександр Бондарчук – Голова Фінансово-податкового комітету Європейської Бізнес Асоціації у 2019 році

10.01.2019
Архів новин

Професійна юридична підтримка компаній Дніпра у вирішенні спірних питань в сфері фінансів й оподаткування.
 

Керуючий партнер Юридичного агентства «Абсолют» Олександр Петрович Бондарчук – Голова Фінансово-податкового комітету Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) Дніпра з січня 2018 года.
 

У 2018-му році Олександр брав участь у зустрічах з представниками державної влади, вів переговори з членами Асоціації. Тому бачить шляхи вирішення проблем, з якими стикається бізнес.
 

На сьогоднішній день, вже зроблені кроки на шляху до гармонізації відносин державних органів та підприємств Дніпра, але мета ще не досягнута.
 

Олександр Бондарчук бачить потенціал розвитку бізнесу Дніпропетровського регіону та вірить, що спільними зусиллями членів Європейської Бізнес Асоціації Дніпра можливо вирішити проблеми, з якими стикаються компанії при веденні господарської діяльності.
 

На посаді Глави Фінансово-податкового комітету ЕВА Дніпра Олександр продовжить реалізацію розробленого «Механізму ефективної взаємодії держави і бізнесу» та докладе максимум зусиль, щоб спірні питання членів Асоціації ефективно вирішувалися у правовому полі.
 

Підписатися на сторінку Олександра в Facebook https://www.facebook.com/OleksandrBondarchuk.law

 

Фінансово-податковий комітет Європейської Бізнес Асоціації Дніпра заснований у 2010 році, і об'єднує десятки компаній, зацікавлених у вирішенні питань у сфері фінансів та оподаткування.

Пріоритети Фінансово-податкового комітету ЕВА:

  • ефективна взаємодія з органами влади;
  • внесення пропозицій щодо поліпшення фінансового та податкового законодавства;
  • внесення пропозицій щодо оптимізації діяльності компаній-членів Комітету;
  • надання допомоги компаніям-членам Комітету при вирішенні проблем у сфері оподаткування та досягненні фінансових цілей.

 

Олександр Бондарчук – Голова Фінансово-податкового комітету Європейської Бізнес Асоціації у 2019 році