«Level Up Ukraine 2018» або трансформація надій бізнесу

10.12.2018
Новини міжнародного департаменту

«Level Up Ukraine 2018» – нетворкінг-майданчик для представників влади і бізнесу.


28 листопада в Київ пройшов третій щорічний форум «Level Up Ukraine 2018» з метою обговорення бізнес-трансформації відповідно до останніх тенденцій змін бізнес-клімату.


У цьому році «Level Up Ukraine 2018» став нетворкінг-майданчиком для 500 осіб – представників влади та бізнес асоціацій, профільних фахівців і ТОП-менеджерів великих підприємств.


На Форумі учасники обговорили зміни та трансформації бізнесу, а саме:
 

  • податкову і фінансову безпеку в майбутньому;
     
  • нульове декларування;
     
  • податок на виведений капітал;
     
  • залучення українськими підприємцями зарубіжних інвесторів.


Говорячи про реалізацію плану BEPS та інші нововведення, представник Нацбанку України зазначив, що закон про «нульове декларування» незабаром буде прийнятий, тому що в цьому напрямку ведеться постійна робота.


Вже не перший рік держава обіцяє бізнесу податок на виведений капітал замість нині діючого податку на прибуток, однак, як і раніше, дане нововведення залишається лише в планах на майбутнє.


Розмірковуючи про залучення українськими підприємцями зарубіжних інвесторів, засобах, вимогах та можливостей взаємодії з інвесторами, учасники відзначили наявність у України відмінного кадрового, технологічного, інтелектуального потенціалу та визначили головну проблему – українці досі не навчилися правильно продавати свої інновації іноземним інвесторам.


«Level Up Ukraine 2018» також запам'ятався паралельним проведенням майстер-класів від провідних зарубіжних експертів на теми структурування роботи, формування колективу, відкриття рахунків за кордоном і залучення капіталу.
 

За підсумками участі у «Level Up Ukraine 2018», керівник міжнародного департаменту ЮА «Абсолют» прийшов до висновку, що подібні заходи повинні проходити набагато частіше, а ініціатором повинен виступати не тільки приватний бізнес та асоціації, а й держава.


Як показало голосування, що проводилося під час форуму, третина бізнесу не довіряє державі, а для успішного налагодження діалогу між державою та бізнесом, ініціативу повинні проявляти обидві сторони.


Зараз же, багато обіцянок влади, щодо спрощення ведення бізнесу, послаблення всебічного контролю та ін. залишаються, на жаль, лише обіцянками.

_____
 

Юридичне агентство «Абсолют» завжди на стороні клієнта. Фахівці міжнародного департаменту готові надати всебічну юридичну підтримку, що стосується зміни податкового резидентства, відкриття рахунків в зарубіжних банках, супроводу зарубіжних компаній, а також за іншими питаннях, що цікавлять.


Телефонуйте 067 732 38 82


Пишіть до чату або на e-mail absolute@absolute.com.ua

 

Level Up Ukraine 2018



Матеріал по темі
Верховний суд: Вирішення питання про зменшення неустойки належить до дискреційних повноважень суду
детальніше
2024-04-09 17:07:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС