«А2В Forum: Адвокатура для бізнесу»: що чекає на бізнес найближчим часом

25.09.2019
Архів новин

Захист інвестицій, антирейдерство, інновації, кібербезпека та багато інших болючих тем обсудили учасники Форуму.
 

«А2В Forum: Адвокатура для бізнесу» – захід, який об’єднав представників юридичного ринку, фінансового консалтингу, аудиту, корпоративних юристів й управлінців українських компаній заради пошуку відповідей на актуальні питання сьогодення.
 

На Форумі учасники поговорили про:
 

  • привабливість України для інвесторів;
     
  • захист інвестицій та чесну конкуренцію;
     
  • банкрутство у контексті перезапуску бізнесу;
     
  • кібербезпеку;
     
  • антирейдерство в аграрному секторі та ін.
     

Кожен з присутніх учасників Форуму отримав цілісну та корисну інформацію, тому що кожне питання коментувалося справжніми експертами.
 

Так, голова Державної регуляторної служби Ксенія Ляпіна поділилася останніми новинами щодо перевірок бізнесу, а колишній державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська розповіла про чесну конкуренцію та як протидіяти «не ринковим» прийомам.
 

Відвідавши Форум, партнер Юридичного агентства «Абсолют» Ірина Земляна – провідний експерт з корпоративного права та антирейдерської практики, зазначила, що наразі в Україні створюються необхідні умови для формування сприятливого бізнес-клімату для розвитку українських компаній.
 

Так, до 11 жовтня цього року Мін’юст має намір провести актуалізацію відомостей про користувачів Єдиних та Державних реєстрів (державних реєстраторів, нотаріусів) шляхом здійснення їх верифікації. Результатом даного заходу стане збереження та захист даних у вказаних реєстрах, що, в свою чергу, зменшить можливість реалізації рейдерських схем та гарантуватиме право власності у сфері бізнесу.