Семінар «Боргова реструктуризація. Санація боржників»

27.10.2016
Юридичні новини

26 жовтня у Головному територіальному управління юстиції в Дніпропетровській області відбувся семінар на тему «Боргова реструктуризація. Санація боржників».


З доповідями виступили заступник начальника Управління з питань нотаріату та банкрутства Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області Безручко Максим Вікторович, суддя Дніпропетровського апеляційного господарського суду Вечірко Ігор Олександрович і арбітражний керуючий Сокіл Олексій Юрійович.


На заході обговорювалися актуальні питання в сфері банкрутства (санація, судова практика боргової реструктуризації), права і обов'язки арбітражного керуючого.


Безручко М.В. розповів у своїй доповіді про права та обов'язки арбітражного керуючого санацією, а також про сам механізм процедури санації.


Сокіл О.Ю. дав відповіді на питання про заходи, які використовуються в санаційної процедури, порядок розроблення плану санації і проведенні заходів реалізації майна підприємств. Арбітражний керуючий також прокоментував новий Закон України «Про фінансової реструктуризації», що діє з жовтня 2016 року.


Вечірко І.О. провів паралелі між існуючим ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та ЗУ «Про фінансової реструктуризації».


В якості гостей на семінар запросили фахівців Першого, Другого, Третього Дніпропетровських і Павлоградського місцевих центрів з надання безоплатної вторинної першої допомоги.



Матеріал по темі
Верховний суд: Вирішення питання про зменшення неустойки належить до дискреційних повноважень суду
детальніше
2024-04-09 17:07:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС