Керівник практики реструктуризації та банкрутства ЮА «Абсолют» виступив на радіостанції «Європа Плюс»

17.09.2018
Архів новин

12 вересня керівник практики реструктуризації та банкрутства Юридичного агентства «Абсолют» Олексій Сокол в ефірі радіостанції «Європа Плюс» в авторській програмі Павла Ковчега розповів про процедуру банкрутства, а також відповів на запитання ведучого.


Олексій почав свій виступ з позитивної ноти, зробивши акцент на тому, що процедуру банкрутства слід розглядати з точки зору відновлення платоспроможності боржника відповідно до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».


«В першу чергу, основна спрямованість Закону – це відновлення платоспроможності боржника, тобто спроба повернути підприємство до життя», – підкреслив він.


Далі керівник практики реструктуризації та банкрутства ЮА «Абсолют» розповів слухачам передачі про процедуру банкрутства, учасників та їх ролі, а також дав рекомендації бізнесу щодо того, як не довести підприємство до стану банкрутства.


«Юриста, як і лікаря, звуть, коли вже все погано. Це не завжди правильно, тому що в першу чергу ми – радники <...>. До нас бажано звертатися навіть коли все добре для того, щоб стало або ще краще, або не стало гірше. Можливі ситуації, коли ми просто проаналізуємо певну діяльність підприємства та озвучимо якісь ризики або допоможемо щось зробити краще або банально скажімо, що все добре й працюйте так далі», – зазначив Олексій Сокол.

 



Матеріал по темі
Верховний суд: Вирішення питання про зменшення неустойки належить до дискреційних повноважень суду
детальніше
2024-04-09 17:07:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС