Керівник практики господарського та корпоративного права ЮА «Абсолют» відвідала Annual Dnipro Export Conference-2018

03.09.2018
Архів новин

30 серпня у конференц-залі «Bartolomeo Best River Resort» пройшла Щорічна експортна конференція, яка була організована Центром підтримки бізнесу в Дніпрі, заснованому при Дніпропетровській Торгово-промисловій палаті за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціатив EU4Business Європейського Союзу.


В ході конференції представники державних структур та підприємці розповіли про нововведення щодо експорту, а також поділилися корисною інформацією про ефективну організацію зовнішньоекономічних операцій підприємства.


У своїх доповідях спікери підняли теми трансформації системи технічного регулювання України для подолання технічних бар'єрів у торгівлі, впровадження Європейської системи оцінки відповідності, перевірки фінансових операцій та митного аудиту, механізмів взаємодії з експортерами на митниці.


Особливий інтерес аудиторії викликали доповіді представників бізнесу про практичний досвід взаємодії з митницею та іншими контролюючими експортно-імпортну діяльність органами, валютне регулювання та контроль, а також податкових аспектів ведення бізнесу в ЄС.


В ході Щорічної експортної конференції представники бізнесу відкрито поспілкувалися з посадовими особами державних органів, а також отримали можливість знайти нових клієнтів та партнерів.

 

Юридичне агентство «Абсолют» – одна з найбільших юридичних компаній України, що надає послуги у сфері господарського, корпоративного, інвестиційного, податкового, кримінального, митного, антимонопольного, адміністративного та міжнародного права національним і міжнародним компаніям, які ведуть бізнес в Україні та за межами країни.
 

  • Більше 10 років на ринку юридичних послуг
  • 40 професійних юристів і адвокатів
  • 200 постійних клієнтів
  • Більше 5000 виграних судових процесів
  • Регіональна юридична фірма 2018 роки*


* за версією видання «Юридична практика»

Щорічна експортна конференція-2018



Матеріал по темі
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС
ВП ВС висловила проарбітражну позицію у справі, спір у якій виник із приватноправових відносин з іноземним елементом
детальніше
2023-11-14 16:49:00
|
Практика ВС