Реєстрація компанії в ОАЕ – 2019

19.03.2019
Новини міжнародного департаменту

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) – високорозвинена держава, федеративна абсолютна монархія Близького Сходу.


Незважаючи на сформовані строгі традиції і засади ісламського світу, держава впевнено розвивається, інвестуючи й залучаючи сторонні інвестиції в амбітні проекти, нові технології, стартапи.


На сьогоднішній день ОАЕ:
 

  • країна з найвищим рівнем безпеки та комфортними умовами проживання, політичною стабільністю;
     
  • найбільший фінансовий центр;
     
  • 0% корпоративний податок;
     
  • 0% податок на доходи фізичних осіб;
     
  • відсутність валютного контролю;
     
  • займає 11 місце в міжнародному рейтингу легкості ведення бізнесу (за даними 2019-го року);
     
  • займає 23 місце за індексом сприйняття корупції (за даними 2018-го року);
     
  • одна з найбільш популярних туристичних країн.
     

ОАЕ – найбільший фінансовий центр зі стабільною й розвиненою швидкозростаючою економікою. У країні досить добре розвинена IT-система для отримання державних послуг.
 

З метою створення комфортних умов для залучення інвесторів з усього світу та полегшення ведення бізнесу у державі, уряд постійно вдосконалює і спрощує правила ведення бізнесу.
 

Також ОАЕ відрізняється вигідним географічним положенням – рівною близькістю і доступністю до найбільших ринків Європи і Азії, ринків, що розвиваються, Африки.
 

В країні якісно розвинена система логістики: 7 міжнародних аеропортів (один лише аеропорт Дубая в 2017 році обслужив 50 млн. клієнтів), та великі морські порти, які можуть забезпечити оперативні перевезення будь-яких обсягів вантажу.
 

В ОАЕ розташовано безліч Вільних економічних зон (ВЕЗ) з найширшим спектром ліцензій на ведення діяльності, а також можливістю реєстрації офшорних та оншорних компаній і 100% володінням компанією-нерезидентом ОАЕ.
 

І найголовніше, податкова система ОАЕ - корпоративний податок і податок на доходи фізичних осіб становить 0%.
 

Банківська система ОАЕ – це високоякісний та надійний сервіс з використанням передових технологій. Банки гарантують 100% анонімність своїм клієнтам. Валютний контроль в ОАЕ відсутній.
 

В ОАЕ високорозвинена сфера туризму. Так, у 2017 році країну відвідало більш ніж 15 млн. туристів, а до 2020 року їх кількість планують збільшити до 20 млн. у т.ч. й за рахунок проведення «WorldExpo 2020» у Дубаї.
 

Завдяки продуманій та грамотній політиці державі вдалося успішно диверсифікувати економіку, знизивши частку нафтогазової галузі в ВВП країни, з 70% в 80-хх роках до 30% в даний час. За запасами нафти ОАЕ займає 6 місце в світі, а за запасами природного газу – 5. Саме ці природні багатства дали старт стрімкого економічного підйому країни та стабільному розвитку в даний час.
 

Бізнесмени всього світу вибирають ОАЕ завдяки розвиненій економіці, сучасному підходу до ведення бізнесу, стабільного законодавства і розвиненій інфраструктурі.
 

Пропонуємо ознайомитися з акційною пропозицією щодо відкриття рахунку в провідному приватному банку ОАЕ «Mashreq Bank» за 499 євро

https://absolute.com.ua/ukr/articles/otkrytie-scheta-v-banke-mashreq
 

Якщо Ви зацікавлені в послугах з реєстрації, побудови і супроводу бізнесу в ОАЕ, у Вас виникли запитання про можливості ведення бізнесу в ОАЕ, звертайтеся за консультацією до фахівців міжнародного департаменту ЮА «Абсолют».

 

Телефонуйте 044 299 99 71

Пишіть до чату або на e-mail offer@absolute.com.ua 


Для кожного клієнта ми розробляємо персональну пропозицію з урахуванням сфери діяльності компанії-нерезидента, підбираємо максимально-вигідні умови.



Матеріал по темі
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС
ВП ВС висловила проарбітражну позицію у справі, спір у якій виник із приватноправових відносин з іноземним елементом
детальніше
2023-11-14 16:49:00
|
Практика ВС