Олександр Бондарчук взяв участь у зустрічі з в.о. начальника Дніпропетровської митниці ДФС

03.04.2018
Архів новин

3 квітня у приміщенні Дніпропетровської митниці ДФС відбулася зустріч представників бізнесу Дніпропетровської області з в.о. начальника Дніпропетровської митниці ДФС Сергієм Слічко.


Зустріч почалася зі вступного слова Сергія Слічко. Звертаючись до аудиторії, він зробив наголос на досягненнях митного органу за 2017 рік, 1-й квартал 2018 року та поділився результатами роботи «Єдиного вікна».


Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу. Учасники озвучили свої проблеми, і отримали фахові коментарі Сергія Слічко.


Представники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Vita Natura Organic» і ТОВ «Ледум» задали питання стосовно підвищення митної вартості та особливостей митного оформлення товарів, що імпортуються з країн Європи.


В.о. начальника Дніпропетровської митниці ДФС дав розгорнуті відповіді на питання, а також погодився з думкою аудиторії про необхідність внесення змін до відповідних положень на законодавчому рівні.


Керуючий партнер Юридичного агентства «Абсолют» і глава Фінансово-податкового комітету ЕВА Дніпра Олександр Бондарчук запропонував в.о. начальника Дніпропетровської митниці ДФС проводити подібні консультаційні зустрічі щоквартально, щоб представники бізнесу могли своєчасно отримувати роз'яснення законодавчих норм та ділитися своїми проблемами.


«Проведення щоквартальних консультацій з бізнесом у форматі круглого столу може стати своєрідною «фішкою» Дніпропетровської митниці ДФС і Дніпропетровської області», – зазначив він, додавши, що консультації можна проводити за підтримки Європейської Бізнес Асоціації.


Сергій Слічко підтримав ініціативу Олександра Бондарчука та пообіцяв до кінця 2-го кварталу поточного року провести семінар-консультацію з залученням представників інших контролюючих служб області (Держпродпотребслужби та ін.).


Також в.о. начальника Дніпропетровської митниці ДФС поділився планами на майбутнє, зазначивши, що держорган планує й надалі працювати над поліпшенням сервісу для бізнесу, оптимізацією системи проходження митного контролю, підвищенням рівня кваліфікації фахівців.



Матеріал по темі
Верховний суд: Перебування дитини за кордоном не позбавляє суд України права вирішувати спір про визначення місця її проживання
детальніше
2024-02-07 17:16:00
|
Практика ВС
Верховний Суд вказав, чи може боржник спростовувати свій борг висновком поліграфа
детальніше
2024-01-22 14:08:00
|
Практика ВС
Як визначати розмір кредиторських вимог до боржника – майнового поручителя за наявності провадження у справі про банкрутство основного боржника
детальніше
2024-01-11 15:07:00
|
Практика ВС
Верховний Суд висловив позицію щодо перебування власника житла у стані необхідної оборони
детальніше
2023-12-04 14:17:00
|
Практика ВС
Верховний суд: Вимога про видалення статті з вебсайту є належним способом захисту, якщо порушено особисте немайнове право особи
детальніше
2023-11-27 14:49:00
|
Практика ВС
ВП ВС висловила проарбітражну позицію у справі, спір у якій виник із приватноправових відносин з іноземним елементом
детальніше
2023-11-14 16:49:00
|
Практика ВС